varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Enhetschef Särskilt boende


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker nu en erfaren enhetschef med goda chefs- och ledaregenskaper till särskilt boende, Träslövsvägen 23. Träslövsvägen 23 är ett särskilt boende med två enhetschefer. Du kommer därför att ha ett tätt samarbete med befintlig kollega.


Arbetsuppgifter

Enhetschefsrollen innebär att du har resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du kommer att leda och utveckla verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar också för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt. Du ingår i en ledningsgrupp med chefskollegor under ledning av verksamhetschef. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor och medarbetare i ett verksamhetsnära ledarskap. Ledarskapet förutsätter att du har förmåga att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling genom att vara ett gott föredöme. Du ger stöd, har integritet samt kan och vill uppmuntra till delaktighet och kreativitet. Personliga egenskaper vi värdesätter är engagemang, tydlighet, struktur, samarbetsförmåga och kreativitet. I din ansökan vill vi att du beskriver vad du anser dig kunna bidra med för kunskap och erfarenheter samt vilka styrkor du har som chef.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning såsom programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning motsvarande minst 200 högskolepoäng eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet från verksamhetsområdet och erfarenhet från ledande befattning. Vidare ska du ha lätt för att tänka nytt och strategiskt. B-körkort krävs. Personlig lämplighet är av stor vikt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Som medarbetare i Varbergs kommun erbjuds du friskvårdsbidrag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-04-15

Referensnummer: Varbergs Omsorg 15/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Söker en enhetschef till särskilt boende för äldre med för närvarande placering Träslövsvägen 23. Tillträde månadsskiftet augusti/september eller efter överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Pär Claesson, Verksamhetschef

Mobiltelefon: 073-387 61 36


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson


Vision


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter