Sök

Förskollärare till Ramlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ramlyckans förskola är en centralt belägen treavdelningsförskola nära till både skog och äng.


Arbetsuppgifter

Ramlyckans förskola genomgick under hösten en organisationsförändring från två till tre avdelningar. Som anställd förskollärare behöver du vara väl insatt i förskolans styrdokument samt medveten om ditt ansvar som utbildad pedagog. Du arbetar aktivt med barnen och är en del i förskolans utveckling. Som pedagog är du nyfiken och lyhörd och utvecklar utbildningen tillsammans med barnen och kollegorna. En positiv och inspirerande förebild som har ett medskapande och medupptäckande förhållningssätt. Utbildning och /eller erfarenhet av aktionsforskning är en merit.

Kvalifikationer

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-28

Referensnummer: A927036


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid80-100%

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.


Upplysningar

Kontaktuppgifter till rekryterande rektor fås via Varberg direkt och i enkäten som fylls i vid ansökan.,

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter