Sök

Barnskötare, Bumerangens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bumerangens förskola ligger i centrala Varberg alldeles nära skog, äng och en fin offentlig lekplats. Bumerangens förskola har sex avdelningar, fördelade på två plan. Vi har 4 avdelningar med barn 2-6 år och 2 avdelningar med barn 1- 3 år. Förskolan har en stor utegård som är indelad i mindre gårdar. Utemiljön är anpassad för olika åldrar. Bumerangen har eget tillagningskök som är mycket uppskattat hos barn och personal. Maten lagas utifrån Varbergs kommuns kostpolicy.


Arbetsuppgifter

Tjänsten är med placering på en yngre barns avdelning. Du ska vara en genuint närvarande pedagog som vill utmana barnen utifrån deras intressen och med läroplanens mål i fokus. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och stödjer arbetet med att utveckla pedagogiska processer där undervisningen i vår utbildning blir synlig. Du kommer att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling, lärande och omsorg. Flexibilitet och följsamhet krävs då vi alla på förskolan hjälps åt vid behov. Lpfö-18 och skollagen är våra styrdokument. Glädje och trivsel är nödvändiga ingredienser! Bumerangen är en mångkulturell förskola. Erfarenhet av språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande. I mötet med barn, vårdnadshavare och övriga kollegor förväntas du vara lugn, trygg och ha fokus på professionen.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-15

Referensnummer: A1058788


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-75% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-01-04

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Caroline Josander, Rektor

Telefon: 073-32 99 221


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter