Sök

Kock till Trönninge skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete som kock i tillagningsköket på Trönninge skola. Trönninge skola är Varbergs Kommuns största och nyaste grundskola (årskurs F-9). Här lagas även maten till skolor och förskolor med mottagningskök i närområdet. Det är av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Matlagning från grunden - Tillreda frukost, lunch, mellanmål till skolans elever - Laga specialkost - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Servering av dagens måltider - Disk och städning av kök - Beställningar via digital e-handel - Möta våra kunder

Kvalifikationer

* Kockutbildning är ett krav * Erfarenhet inom restaurang och storhushåll Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint intresse för mat och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-27

Referensnummer: A1258576


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Skansen, Enhetschef

Mobiltelefon: 0706697183


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter