Sök

Vikarierande Idrottslärare till PS


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Peder Skrivares skola söker en gymnasielärare för ett vikariat i ämnet idrott och hälsa på några av våra yrkesutbildningar på enhet 3. Jobbet som lärare hos oss innebär att du, tillsammans med dina kollegor, planerar och bedriver undervisning. Samarbetet med dina arbetslagskollegor och ämneskollegor är av stor vikt för att utveckla undervisningen och möta elevernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare inom idrott och hälsa. Som lärare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer med såväl ungdomarna som du undervisar som kollegor och externa kontakter. Du är nyfiken till din natur och strävar efter att utveckla din undervisning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor, allt för att bidra till smartare och effektivare undervisning. Engagemang, ansvar, inkludering och kreativitet är ledord som är viktiga för dig och de syns i dina handlingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Det krävs registerutdrag före anställning. Vi använder oss av löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-27

Referensnummer: A1053999


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50-60%

Tillträdesdatum: 2021-10-11

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Ulf Anderberg, Rektor

Telefon: 076-8522590


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas Riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter