Sök

Barnskötare, Karlbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Karlberg är en förskola med två hemvister, Apelviken med barn i ålder 1-3 år och Getterön med barn i ålder 3-6 år. Förskolan erbjuder en spännande miljö både inom- och utomhus. Vi har Furubergsskogen som närmsta granne vilket bjuder in till spännande lärandesituationer utomhus. Vårt mål är att varje barn ska känna tillit och tilltro till sin förmåga. Vi arbetar för att utveckla en verksamhet för alla barn. Vi vill erbjuda trygghet, lärande och glädje. På Karlberg lär vi tillsammans av och med varandra.


Arbetsuppgifter

Hos oss är barnen i centrum och vårt uppdrag är att ge varje barn grunden för ett livslångt lärande. Som barnskötare på Karlberg arbetar du i par med en förskollärare. Du ingår också i ett storarbetslag tillsammans med ytterligare en barnskötare och förskollärare. Tillsammans med ditt arbetslag genomför du för planering, genomförande och utvärdering kopplat till förskolans utbildningsuppdrag i Lpfö18. Hos oss fyller alla pedagoger en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Vi arbetar med ett positivt, flexibelt och öppet förhållningssätt. Vi tror att du är nyfiken, lugn och brinner för att arbeta med barn. Du har förmåga att bygga trygga relationer, skapa lugn och bidra till att alla barn känner sig sedda. Vi arbetar för ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskaper i TAKK och NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-27

Referensnummer: A1158307


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-11-01

Tillträde: eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Josefin Söderblom, Rektor

Telefon: 0766-10 75 17


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter