varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Undersköterskor/Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker Dig med stort hjärta till ett uppdrag för ett mindre barn med stora hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetet kommer att utföras i hemmet som ett stöd till föräldrarna i barnets omvårdnad. Arbetet kommer innefatta både dag- och kvällstid, samt vaken natt.

Kvalifikationer

Vi söker Dig med relevant utbildning och som brinner för att arbeta med barn. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person med stort hjärta för andra människor. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och har en positiv grundsyn. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom man jobbar i barnets hem får du inte vara rökare.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-27

Referensnummer: Varbergs Omsorg 40/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Tillträde snarast. Löpande rekrytering.

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Denise Borgh, Enhetschef

Telefon: 070-1492025


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter