varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Nya Stenens förskola Tvååker och Sibbarps förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nya Stenens förskola ligger i Tvååker och Sibbarps förskola strax utanför. Vi som arbetar på förskolorna sätter stort värde på ett positivt förhållningssätt mot, barn, vårdnadshavare och kollegor. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt och tillgängliga lärmiljöer. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och aktionsforskning för att utveckla och säkerställa kvalitén i vår utbildning.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i personal- och kvalitetspoolen på båda förskolorna. Det innebär att du jobbar/blir bokad på en förskola som har behov av personal för dagen. Din inställelsetid kommer att vara 30 min. Det kan vara olika förskolor under veckan eller samma. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vi söker dig som gillar utmaningar! Vi jobbar för att ge barnen utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

2-4 tjänster. Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan. Vi tillämpar personalpoolsavtalet (bilaga D) och inställelsetiden är 30 min. Körkort och tillgång till bil är ett måste. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-04-11

Referensnummer: A1019340


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 50-80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-05

Tillträde: Eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 4

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Persson, Rektor

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter