Sök

Barnskötare, Förskolorna Lindberg, Valinge och Mossvägen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Strax utanför Varberg ligger förskolorna Lindberg, Valinge och Mossvägen. Vi har naturen inpå knuten och detta är något vi använder oss av i vår undervisning. Pedagogerna på våra förskolor står för trygghet, stabilitet, arbetsglädje, nyfikenhet och utveckling. Nu söker vi dig som vill arbeta som poolare i vårt område.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vår egna pool av pedagoger som arbetar som avlösare vid kvalitetstid och som även täcker upp vid andra pedagogers frånvaro. Just nu är vi tre poolare som söker ytterligare en kollega.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vi söker dig, barnskötare, som tycker om ett omväxlande och flexibelt arbetssätt och där du ser positivt på att ingå i olika konstellationer inom våra förskolor. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

1-2 tjänster. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-26

Referensnummer: A1155181


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-09-27

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Helene Jönsson, Rektor

Telefon: 0701-49 24 31


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter