Sök

Pedagog till gymnasiesärskolan på Pederskrivares skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare/lärare/fritidspedagog som ska undervisa på gymnasiesärskolans individuella program på Peder Skrivares skola. Just nu har vi ett 20-tal elever i åk 1-4 och ett arbetslag, som tillsammans arbetar för att skapa det bästa lärandet för våra ungdomar. Du kommer att ansvara för undervisning för de flesta eleverna inom olika ämnesområdena. Du kommer även att vara mentor för elev/elever, vilket innebär en tätare kontakt med vårdnadshavare, ansvar för utvecklingssamtal och andra möten kring eleven utöver din undervisning. Eftersom dina arbetsuppgifter kan skifta utifrån elevernas behov så är det viktigt att du, tillsammans med övriga personer i arbetslaget, är flexibel och är öppen för att uppdraget kan förändras över tid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gärna har speciallärarexamen, inriktning utvecklingsstörning och är legitimerad och behörig att undervisa inom gymnasiesärskolans ämnesområden. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen och det är en fördel om du kan TSS. Vi lägger stor vikt till personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Löpande rekrytering. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-11-30

Referensnummer: A1069640


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 85%

Tillträdesdatum: 2022-01-10

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor

Telefon: 0733-845984


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter