varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Arbetsledare grönytedrift


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Drift - och anläggningsavdelningen är en avdelning på hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med hamn- och gatunämndens ansvar. Ansvaret innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi. Varberg växer och därmed också vårt uppdrag därför söker vi nu arbetsledare.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån skötsel och driftsplaner arbetsleda och vara ett stöd för avdelningens driftspersonal. I rollen som arbetsledare hos oss kommer du även att ha andra uppgifter såsom att: • Hantera inkommande felanmälningar enligt rutin i ärendesystemet Topdesk • Göra beställningar och inköp till den vardagliga driften. • Att fortlöpande hålla enhetschefer uppdaterade kring den dagliga driften. • Medverka vid framtagande och revidering av rutiner, drift och skötselplaner. • Hålla kontakt med kunder och entreprenörer inom ramen för uppdraget. • Agera aktivt för att hålla Varberg kommuns vision levande i vardagen. Utöver detta så skall du känna dig bekväm och trygg i de arbetsmoment som vi utför och vid behov aktivt vara med ute och jobba rent praktiskt. Vi arbetar med alla förekommande arbeten inom grönytedrift- och underhåll såsom ogräsbekämpning, gräsklippning, plantering, vattning, städning, motorsåg- och röjsågsarbete, nyanläggning, gatuunderhåll, reparationer av lekmaterial mm i parker, grönytor, gator, lekplatser, skolor och förskolor i Varbergs kommun. Det förekommer maskinkörning såväl med små maskiner som med stora traktorer. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och som har en trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet, några års dokumenterad erfarenhet av arbetsledning är mycket meriterande. Du måste ha grundläggande datorvana och ha goda kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt. Vi tror att du som person har god samarbetsförmåga samtidigt som du är van att arbeta självständigt. Som person är du strukturerad och självgående. Du har förmåga att bidra med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din sociala kompetens. Körkort B är ett krav


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-08-23

Referensnummer: A967624


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde 31/8 eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Jenny Bergström, Avdelningschef

Telefon: 070-836 23 17


Per-Anders Olsson, Enhetschef

Telefon: 076-607 74 73


Mattias Nyman, Enhetschef

Telefon: 070-828 42 18


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter