Sök

Hamnvärd- jobbet för dig i sommar?


Om arbetsplatsen

Vi kan inte garantera solsken men vi har det bästa sommarjobbet för dig i sommar. Brinner du för service, är lite båtkunnig, språkkunnig och tycker om att lösa problem då ska du ansöka till tjänsten som hamnvärd i Varbergs innerhamn redan idag. I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Som hamnvärd erbjuder vi dig ett riktigt roligt sommarjobb där du får möjlighet att ta hand om våra turister, båt- och husbilsgäster tillsammans med härliga kollegor. Du får dessutom förmånen att vara utomhus i vår myllrande hamn hela dagarna. Att vara hamnvärd är ett serviceyrke där det är ditt jobb att få våra gäster att känna sig välkomna till Varberg. Det innebär att du som hamnvärd visar båtar och husbilar till lediga platser, hjälper båtar att lägga till, ser till att gästande båtar och husbilar betalat sin avgift. Du tar emot frågor via e-post och telefon, svarar på frågor om Varberg och serviceutbudet som finns i staden, ser till att det är rent och snyggt runt anläggningen, lagar enklare saker som går sönder och löser situationer som uppstår i hamnen. Vårt mål är att öka antalet gästnätter och att göra Varbergs innerhamn till en plats man gärna besöker. Detta ställer stora krav på dig då du kommer att vara en ambassadör för vår hamn och stad. Du arbetar självständigt men ingår i ett team som bemannar gästhamnen sju dagar/vecka under perioden juni-augusti.

Kvalifikationer

Du har fyllt 18 och eftersom du är ansiktet utåt för våra gäster så söker vi dig som är serviceinriktad och har ett positivt sätt. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, vilket är ett krav för tjänsten. Kan du flera språk är det välkommet och en fördel då vi ofta har gäster från olika länder, speciellt tyska är meriterande för tjänsten. Du bör ha en god lokalkännedom om Varberg och är det en stor fördel om du har tidigare båtvana för att kunna hjälpa våra båtgäster på bästa sätt. Hos oss är det alltid högt tempo under sommaren, och varje dag ser annorlunda ut, därför behöver du ha ett öga för vad som behöver göras samt vilja och förmåga att lösa de problem som situationen kräver. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-02-16

Referensnummer: C174493


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 70&

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3


Upplysningar

Henrik Selamis, Avdelningschef trafik

Telefon: 0707930244


Patrik Skoglund, Infrastruktursamordnare Hamnavdelningen

Telefon: 0705-28 85 29


Fackliga kontaktpersoner

Anders Herloff Tel: 0340-881 28


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter