varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Event manager – Vikariat


Om arbetsplatsen

Välkommen till Campus Varberg! Campus Varberg är en del av utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen i Varbergs kommun. På Campus Varberg erbjuder vi yrkeshögskoleutbildning samt högskoleprogram i samverkan med högskolor och universitet. Våra lokaler ligger nere i hamnen och med havet som närmsta granne. Från Campus Varberg tar det 5 minuter att gå till centrum och Varbergs station, vilket innebär goda pendlingsmöjligheter från Göteborg, Halmstad och Skåne. Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Nu söker vi en vikarie för vår event manager som går på föräldraledighet. Vi söker dig som älskar att skapa event hela vägen från planering till genomförande. Som event manager är du en del av Campus Varbergs kommunikations- och marknadsavdelning och på ditt bord återspeglas hela vår verksamhet. I din roll kommer du att jobba med studentaktiviteter som exempelvis mentorskapsprogram och uppstartsdagar, studentrekrytering och mässor, näringslivsevent och workshops kopplat till våra utbildningar och utvecklingsprojekt men även arrangera öppna föreläsningar tillgängliga för allmänheten. Vissa perioder så är det mycket som ska hända på samma gång men till din hjälp så har du erfarna kollegor och en positiv verksamhet som vill mycket. Arbetet bjuder på en bredd av arbetsuppgifter, nedan presenteras det vi tror att du kommer göra allra mest av: • Planering, genomförande och utvärdering av event/mässor/studentrelaterade aktiviteter • Planering, genomförande och utvärdering av Campus Varbergs öppna föreläsningar • Koordinera Campus Varbergs mentorprogram • Ha kontakt med studenter och studentföreningen WEST • Vara ett kommunikations- och eventstöd vid externa och interna event • Rekrytera studenter till våra aktiviteter • Övrigt förekommande arbetsuppgifter i verksamheten. Rekryteringen kommer att hanteras löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: • Utbildning inom event, kommunikation eller liknande som arbetsgivaren finner relevant • Erfarenhet av projektledning • Erfarenhet från service eller kommunikation/marknadsföring • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort Du passar i den här rollen om du är utåtriktad och positiv, samarbetsvillig och duktig på att organisera och strukturera upp ditt arbete. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med event, service och kommunikation. Det är viktigt för oss att du gillar studenter och drivs av att göra deras studietid så givande och inspirerande som möjligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Observera att du kommer att behöva tjänstgöra kväll vid vissa aktiviteter.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-04

Referensnummer: A1225604


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Tomas Rasmussen, Kommunikations- och utvecklingschef

Mobiltelefon: 0340-69 74 12


Fackliga kontaktpersoner

Carmen Mangas Tel: 073-0337425


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter