Sök

Lärare grundskolans senare år, Ankarskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 140 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Ankarskolan är en skola som befinner sig i ett expansivt område. Det är en F-9 skola med ca 610 elever. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi utvecklar vår organisation i vår nybyggda skola och du kommer bli medarbetare i en skola med engagerade och motiverade elever och personal. Vi lägger stort fokus på undervisningsutveckling via det kollaborativa arbetet.


Arbetsuppgifter

Vi söker en NO/ma-lärare årskurs 7-9. Vi på Ankarskolan letar efter en engagerad lärare som ska arbeta med undervisning i de tre NO-ämnena, samt teknik och matematik i åk 7-9. Vi söker någon som brinner för att möta varje elev där den befinner sig och som vill utveckla sina ämnen tillsammans med andra i syfte att låta våra elever hitta lusten i lärandet och nå så långt de kan. Detta kommer du att göra i nära samarbete med dina kollegor och tillsammans med skolans elevhälsoteam. Ankarskolan är en av de skolor i kommunen som arbetar med ämnesdidaktiskt kollegium vilket innebär att du får arbeta med systematiskt utvecklingsarbete tillsammans med andra ämneslärare.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i biologi, fysik, kemi, teknik och matematik i årskurs 7-9. Ditt förhållningssätt präglas av att du söker styrkor och resurser hos barnet. Du har en inkluderande elevsyn, ett positivt och lågaffektivt förhållningssätt, är lösningsinriktad och har mod att utmana till utveckling. Erfarenhet av och kunskap om digitala hjälpmedel samt differentierad undervisning är meriterande Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis, alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-08

Referensnummer: A919070


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Charlotta Hannerfors, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas Riksförbund Tel: 072-151 73 92


Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78(9)


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter