Sök

Barnskötare, Skeppets förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Du kommer att arbeta på Skeppets förskola, avdelning Livbojen som är en 1-5 års avdelning. Förskolan tillhör förskoleområde Nordväst.


Arbetsuppgifter

Du är en flexibel och positiv pedagog som bidrar till ett gott förhållningssätt och har barnens bästa för ögonen. Struktur, tydlighet och förmåga att leda en barngrupp är egenskaper som efterfrågas hos vår kommande kollega. Du kommer arbeta i ett arbetslag som tillsammans planerar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanens mål.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-12-16

Referensnummer: A833696


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50% med möjlighet till utökning i personalpoolen

Tillträde:


Upplysningar

Inger Svensson, Förskolechef

Telefon: Varberg direkt: 0340-880 00


Inger Jogmar, Kommunal

Telefon: 070-5872198


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter