Sök

Handledare/Undersköterska i Projekt Resursteam Demens


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. I Varbergs Hälso- och sjukvårdsenhet arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje indevid. Våra mål är att förenkla männinskors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet.


Arbetsuppgifter

Vi söker en handledare till Resursteam Demens på Hälso- och sjukvårdsenheten. Resursteam demens består av demenssamordnare, handledare/undersköterska, sjuksköterska samt utvecklingsledare och har uppdraget att utveckla vård och omsorg för personer med demenssjukdom. Teamet utgör navet för kunskap och kompetens inom demensområdet och ska föra metodutvecklingen mot en personcentrerad och kunskapsbaserad vård och omsorg. Resursteamet kompetensutvecklar, handleder och arbetar genom verksamhetsnära konsultationer för all personal i Socialförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som inom ditt yrkesområde har kompetens och erfarenhet av att arbeta med demensfrågor. Specialistutbildning och erfarenhet av BPSD kvalitetsregister är meriterande. Du ska ha en god kommunikativ och organisatorisk förmåga, vara flexibel och lyhörd. Du har egen drivkraft, är engagerad och ansvarstagande. Avgörande för att lyckas är god förmåga att strukturera, planera och omvandla dina mål till handling. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter en väl utvecklad social kompetens och att du har lätt att samarbeta. För att utbilda och handleda grupper samt hålla inspirerande presentationer och föreläsningar behövs även en god förmåga att kunna tala inför publik. B-körkort krävs samt datorvana.


Övrigt

• Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsperioden. • Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-02

Referensnummer: A809072


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: HeltidMöjlighet finns att arbeta deltid dock lägst 75%

Tillträde: Enlig överenskommelse.


Upplysningar

Ann Thomson Ahlbom, Enhetschef

Telefon: 073-340 12 85


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter