Sök

Sommarjobba som förrättningslantmätare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Att sommarjobba som förrättningslantmätare innebär att du kommer delta i handläggningen av lantmäteriförrättningar för att få en inblick i yrket. Du kommer också få vara med och prova på andra delar och därmed få en ökad kännedom om och förståelse för vilka delar av samhällsbyggnadsprocessen en förrättningslantmätare på en kommunal lantmäterimyndighet är involverad i. Sommarjobbet kommer även innefatta andra arbetsuppgifter beroende på vilka behov som uppstår under veckorna sommarjobbet pågår. Lantmäterimyndigheten finns på stadsbyggnadskontoret. Inom stadsbyggnadskontoret finns även avdelningar för geografisk information, bygglov, plan samt kvalitet och utveckling. Vi har behov av en sommarjobbare under ca 4 veckor i inledningen av sommaren.

Kvalifikationer

Du studerar på en högskoleutbildning med inriktning lantmäteri och fastighetsbildning eller motsvarande. Meriterande om du till sommaren har avverkat minst 3 år på en 5-årig utbildning alternativt 2 år på en 3-årig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, då arbetet innebär många kontakter med sakägare, allmänhet och kollegor. Vi vill att du är självständig, resultatinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-03-30

Referensnummer: A1205122


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Svante Nilsson, Chef lantmäterimyndigheten

Telefon: 0340-69 91 39


Fackliga kontaktpersoner

Emma Sigvardsson Tel: 0340-885 69


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter