Sök

Sjuksköterska, natt


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Hälso- och sjukvårdsenheten är ansvarig för den kommunala hemsjukvården och hos oss arbetar ca 120 medarbetare med blandade professioner såsom sjuksköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeuter m.fl. Verksamheten är fördelad på team som utgår från flera områden i kommunen. Natt teamet utgår från centrala Varberg och arbetar över hela kommunen. I Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje individ. Våra mål är att förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet då tjänsten innebär en del ensamarbete, men du är även lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana samt körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-09

Referensnummer: A881405


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning

Arbetstid: HeltidHektid, önskad sysselsättning

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Henrik Vidarsson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter