Sök

Fritidspedagog, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. På Hagaskolan har vi fyra fritidsavdelningar varav en är för åk 3 och uppåt. Alla avdelningar har en gemensam planeringstid ihop varje vecka. Respektive avdelning ingår sedan i ett arbetslag med de lärare som undervisar i klasserna. Vi arbetar för en heldagsomsorg i respektive arbetslag. Vi har arbetat med språkutvecklande arbetssätt och NPF de senaste åren och kommer fortsätta med detta för en tillgänglig närmiljö för alla.


Arbetsuppgifter

Arbete på en av fritidsavdelningarna och ansvara för verksamheten på den avdelningen tillsammans med kollegorna. Bidra till att utveckla fritidshemmen för hela skolan. Eftersom det är en heltidstjänst så sker en del av tjänsten som stöd under skoltid. Det är både på lektioner i samarbete med lärarna samt rastvärd.

Kvalifikationer

.Legitimation för undervisning i fritidshem. Ser gärna en kombination med behörighet i undervisning i några ämnen även för de yngre åren. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-16

Referensnummer: A883526


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Richard Wahlfridsson, Rektor Hagaskolan år F-3

Telefon: 070-380 80 96


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter