Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Väröbackaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Välkommen till oss! Väröbackaskolan ligger i det lilla samhälle Väröbacka med böljande sädesfält omkring sig. Det är på bekvämt pendlingsavstånd från både Kungsbacka och Varberg. Det är en skola med kunnig personal, fina elever och ett gott samarbete med vårdnadshavarna. På skolan finns en stor gemenskap och trivsel både bland personal och elever. Skolan har drygt 330 elever och har varit en F-4, 7?9 skola med två fritidshems avdelningar från och med det här läsåret behåller vi våra 4: or och påbörjar utbyggnaden av vårt mellanstadium. Läsåret 2019/20 är ett spännande år på Väröbackaskolan då vi deltar i ett EU-projekt som heter Erasmus+ och har som tema Healthy Europé. Vi har en ny etablering av nya lokaler som vårt mellanstadium kommer få växa in i. I januari börjar vår nya rektor som tillsammans med skolans personal kommer utforma Väröbackaskolans visioner och verksamhetsplan.


Arbetsuppgifter

Under vt 2020 lärare i matematik årskurs 7 samt undervisa i årskurs 1 -4 samt IT-ansvarig på skolan. Från och med ht 2020 mentor i årskurs 4 och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare och behörig att undervisa i matematik i årskurs 1-7 alternativt 4-9. Du anpassar din undervisning och arbetar för goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare samt att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Inkludering och en god undervisning för alla är en självklarhet för dig. Du har erfarenhet och god kunskap om NPF och låg affektivt bemötande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-05

Referensnummer: A919301


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Kaisa Sundholm, Rektor

Telefon: 072-151 73 04


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter