Sök

Sommarjobba som planarkitekt


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Att sommarjobba som planarkitekt innebär att du kommer att få en inblick i hur en kommun arbetar med fysisk planering, både genom de verktyg som plan- och bygglagen tillhandahål-ler och genom egna studier och analyser. Du kommer också få möjlighet att vara med och få inblick i andra delar av förvaltningens verksamhet och därmed få en ökad kännedom om och förståelse för den kommunala samhällsbyggnadsprocessen. Planavdelningen är en av fem avdelningar på stadsbyggnadskontoret. Inom stadsbyggnadskontoret finns även avdelningar för geografisk information, bygglov, kommunalt lantmäteri samt kvalitet och utveckling. Sommarjobbet omfattar hela sommaren, med ett semesteruppehåll mitt i sommaren enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du studerar på en högskoleutbildning med inriktning mot fysisk planering eller motsvarande. Det är meriterande om du till sommaren har avverkat minst 3 år på en 5-årig utbildning. Vi vill att du är självständig, resultatinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-03-30

Referensnummer: A1205131


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Claus Pedersen, Planchef

Telefon: 0340-881 15


Fackliga kontaktpersoner

Elin Friberg Tel: 034088629


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter