Sök

Fysioterapeut


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss arbetar du med rehabilitering inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du kommer handleda personal, ansvara för bedömning, träning, uppföljning samt förskrivning av hjälpmedel. Du kommer arbeta i team tillsammans med arbetsterapeuter och har en tät samverkan med sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom äldreomsorg, LSS och hemsjukvård. Vi erbjuder en bra introduktion utifrån behov. Vi som grupp har ett öppet klimat, en kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. Körkort erfordras. Arbetslivserfarenhet som fysioterapeut är önskvärt.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-11-26

Referensnummer: C164050


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Enligt överenskommelse Löpande rekrytering

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Fredrik Forsberg, Enhetschef

Telefon: 0708296926


Fackliga kontaktpersoner

Helena Karlsson Tel: 0768504224


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter