Sök

Enhetschef Skansgatans korttidsboende


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Till Skansgatans korttidsboende i Varbergs Omsorg söker vi nu en utvecklingsinriktad enhetschef. Som chef för korttiden har du personal-och arbetsmiljöansvar, resultatansvar och verksamhetsansvar, med störst fokus på personalansvar. Du utvecklar, arbetsleder och inspirerar dina medarbetare och bidrar till att nå de politiskt beslutade målen. Du kommer ha ett uppdrag att utveckla korttidsverksamheten till att vara en ännu starkare enhet i en stor och bred verksamhet med god kvalitet och utpräglat kundfokus. Tjänsten är placerad i Äldreomsorgen under verksamhetschef. Arbetet bedrivs med utgångspunkt i att de tjänster som vi levererar till våra kunder ska hålla en hög kvalitet utifrån kundens fokus och behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning. Du har erfarenhet som chef med allt vad det innebär. Du ser uppföljning och analys som en självklar del av verksamhetsutveckling. Du har också ett utvecklingsdriv och testar gärna nya idéer. Som person är du lyhörd och bra på att kommunicera. Du har en hög integritet och är saklig. Du är lätt att samarbeta med och verkar för ett öppet klimat och delaktighet. Arbetet kräver en hög grad av flexibilitet och dynamik, samt ett intresse för att använda olika typer av IT-system. Vi ser det som ett krav att du har erfarenhet av att ha personalansvar och du brinner för den typen av frågor . Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg i din kompetens med en god förmåga till helhetssyn. Du har en förmåga att ta egna initiativ där utvecklingsbehov finns. Du är stresstålig, med förståelse för att det periodvis är en hög arbetsbelastning. Körkort krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-07-22

Referensnummer: Varbergs Omsorg 29/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.


Upplysningar

Evelina André, Verksamhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson Tel: 070-2697182


Vision Tel: 072-3580390


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter