Sök

Kock ÖG-tjänst till Peder Skrivare skola och Ankarskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Tjänsten som ÖG (ökad grundbemanning) innebär arbete på tillagningskök inom Kost och Städ. Du arbetar på områdets enheter och täcker i första hand upp vid planerad semester och ledigheter inom ett geografiskt område vilket är Peder Skrivare skola och Ankarskolan. Arbete på Ditt schema planeras i Time Care. Arbete inom hela Kost och städ på tillagnings och mottagningskök kan även förekomma när du inte blivit bokad inom området. Du kommer tillhöra arbetsgruppen på Peder Skrivare skola. (Kost och Städ). Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. Vi söker nu en kock till Peder Skrivare skola och Ankarskolan tillagningskök I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Matlagning från grunden - Specialkosthantering - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Disk och städning av kök - Beställningar via digital e-handel - Möta våra kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint mat intresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost - Du bör ha mångårig erfarenhet - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - HACCP-utbildning - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Kassavana - Körkort B Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-23

Referensnummer: A1078961


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller enlig överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Malin Götesson, Enhetschef

Telefon: 0340-697115


Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter