Sök

Förskollärare, Travarens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Travarens förskola är belägen på Hästhaga, i närmiljön erbjuds barnen äng, klippor, parker och hav. Förskolan består av tre avdelningar, avdelning Sälen (1-2 år) och Delfinen (2-3 år) består av två pedagogpar och avdelning Valhaj består av tre pedagogpar med en tillhörande barngrupp som man ansvarar för och bedriver undervisning i under förmiddagarna, avdelning under eftermiddagarna organiseras man i andra gruppkonstellationer på sin avdelning.


Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du tillsammans med en parkollega bedriva utbildning utifrån Lpfö-18 i en mindre ålderhomogen barngrupp med utgångspunkt från ett projekterande arbetssätt. Du ska tillsammans med parkollegan planera, genomföra, reflektera och dokumentera utbildningen så att en progression sker i undervisningen. Tillsammans med kollegor ska du vara aktiv och skapa dynamiska och kvalitativa lärmiljöer ur både det sociala, fysiska och pedagogiska perspektivet.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare för förskolan. Du som söker tjänsten ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, är lyhörd och flexibel samt en vilja att driva förskolans utbildning nära barnen. Meriterande är om du har kunskaper/erfarenheter att arbeta med digitala verktyg, estetiska lärprocesser inom tex. skapande, musik, rörelse och drama samt alternativ och kompletterande kommunikation. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-18

Referensnummer: A1081999


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-01-24

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Christin Råström, Rektor

Telefon: +46730778286


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter