Sök

Slöjdlärare - trä och metall, Almers skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Almers skola är en grundskola årskurs 4-9 med tillhörande grundsärskola årskurs 6-9. Här går ca 320 elever. Skolan är belägen i sydvästra delen av Varbergs centrum, vackert omringad av naturområden. Här finns två arbetslag i grundskolan, 4-6 respektive 7-9. De träffas regelbundet, både i sina stora arbetslag, men också i årskurslagen. Skolledningen består av rektor och biträdande rektor tillsammans med en ledningsresurs. Elevhälsan arbetar tätt tillsammans med undervisande pedagoger och här finns specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i slöjd, trä och metall, årskurs 4-9 (eventuellt även årskurs 3). Beroende på utformning av tjänst samt sökanden, kan eventuellt annat ämne ingå samt möjligt mentorskap för elever.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd, företrädesvis trä och metall. Meriterande är om båda slöjdarterna behärskas. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-20

Referensnummer: A932605


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidTjänsten är på ca 75-100% och kan kombineras med andra arb.uppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Sebastian Rundberg, Biträdande rektor

Telefon: 0734-165792


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter