varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Trädlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trädlyckans förskola är en treavdelningsförskola som ligger centralt belägen nära till både stad och skog. I vårt team har vi just nu extra fokus på implementeringen av Lpfö-18, tillgängliga lärmiljöer, bemötande och kommunikation. Vi utvecklar kontinuerligt våra lärmiljöer både inomhus och utomhus efter barnens intressen och behov. Trädlyckan är en förskola som arbetar mycket med utveckling så det är viktigt att du är flexibel och vill förändra utbildningen framåt.


Arbetsuppgifter

I ditt arbete som barnskötare på Trädlyckan är du delaktig i det vardagliga arbetet med barnen. Du är en aktiv och närvarande pedagog som utmanar varje barn utifrån dess behov. Du är en positiv och driven pedagog som inte är rädd för att prova nya saker eller anta spännande utmaningar. Det är viktigt för dig med ett tillåtande förhållningssätt där barnets tankar och idéer driver utbildningen framåt. Förskolan arbetar mycket med tydliggörande pedagogik så finns det erfarenhet av det är det meriterande. Arbetserfarenhet och kunskap om diabetes typ 1 är också meriterande.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-26

Referensnummer: A997856


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-02-01

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: http://www.varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Linda Sjöwall, Rektor

Telefon: 070-377 45 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter