Sök

Barnskötare, vikariepool, Håstens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Håstens förskola är en förskola för alla. I vår utbildning är kommunikation, tillit och lek ständigt i fokus och alla ska uppleva - trygghet, glädje, och förståelse. Tillsammans med barnen skapar vi miljöer som genomsyras av lek, lärande och utforskande. Barnens intresse, nyfikenhet och behov har stor betydelse när vi planerar och genomför undervisning i utbildningen. Vi arbetar mycket med att förändra och iscensätta olika pedagogiska miljöer som utmanar, utvecklar och lockar till lek och lärande.


Arbetsuppgifter

Vi arbetar för barnens bästa genom att lyssna, utmana och möta varje barn utifrån deras förutsättningar. Vi är medupptäckare i lek och lärande. Du kommer att arbeta som pool tillsammans med övriga medarbetare. Därför är det oerhört viktigt att du har ett kreativt, prestigelöst och flexibelt förhållningssätt och är flexibel som person. Vi ställer stora krav på samarbete, nytänkande och engagemang.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-15

Referensnummer: A1059545


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anna Lena Åkerström, Rektor

Telefon: +46767896942


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter