varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Biträdande rektor, Mariedalsskolan och Almers skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Mariedalsskolan och Almers skola har elever i samma upptagningsområde. Eleverna går på Mariedalsskolan i årskurs F-3 och på Almers skola i Årskurs 4-9.


Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer att innebära personal- och arbetsmiljöansvar för semesteranställd personal i fritidshemmet/fritidsklubben. Arbetsledning, uppföljning och utveckling av den dagliga verksamheten samt ansvar för organisering av fritidshemmet/fritidsklubben. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen Mariedal samt Almers. Administrativa uppgifter såsom ansökan om studiehandledning, vikarieorganisering vid behov, sekreterare vid fackliga samverkansmöten med mera kan även ingå i uppdraget. Tjänstens fördelning är 50/50 mellan Mariedalsskolan och Almers skola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, skapar goda relationer och är tydlig i ditt ledarskap. Du är självständig och samtidigt samarbetsinriktad med fokus på verksamhetens bästa. Du ska kunna se Mariedalsskolan och Almers skola som ett gemensamt skolområde F-9. Erfarenhet av arbetsledning av personal i pedagogisk verksamhet är önskvärt, till exempel som arbetslagsledare, förstelärare eller i annan ledningsfunktion. Du ska ha god kännedom om de nationella styrdokumenten som styr skolan. Pedagogisk högskoleutbildning är meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis, bevis från rektorsutbildning och relevant lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal samt att erforderliga beslut fattas. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-20

Referensnummer: A1037122


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2021-08-01

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Annika Rylander, Rektor

Telefon: 0709-43 86 82


Sebastian Rundberg, Biträdande rektor

Mobiltelefon: 0734-16 57 92


Fackliga kontaktpersoner

Skolledarna, Lärarförbundet Tel: 0702-168 80 54


Lärarförbundet Skolledare Tel: 076-601 18 77


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter