varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Sjuksköterska till Äldreenhetens vårdplaneringsteam Uppdragsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska till vårt vårdplaneringsteam. I uppdraget ingår också att arbeta som samordnande sjuksköterska. Som sjuksköterska i vårdplaneringsteamet arbetar du tillsammans med omsorgshandläggare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra vårdplaneringar i samband med patients utskrivning från slutenvården samt agera som samordnande sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för kommunens informationsöverföring i det webbaserade systemet LifeCare. Vi arbetar utifrån riktlinjerna SIP, samordnad individuell planering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med distriktssköterskeutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga. Erfarenhet av arbete med ProCapita och LifeCare är meriterande. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta i en organisation med förändring som ett led i att möta verksamhetens utvecklingsbehov. Yrkeserfarenhet som leg sjuksköterska krävs. Körkort är ett krav.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Varbergs kommun är sedan 2015 en rökfri arbetsplats. Inför denna annonsering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-08-14

Referensnummer: A967444


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde: Efter överenskommelse


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: 0340-697193


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter