Sök

Kock till Peder Skrivare skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är cirka 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service I september 2012 antog kommunfullmäktige en kostpolicy, måltiderna i Varbergs kommun ska bygga på Livsmedelsverkets rekommendationer. En hållbar kostverksamhet ska verka för att kontinuerligt minska miljö-belastningen genom att till exempel källsortera, minska svinn, göra miljövänliga val av produkter och utrustning samt använda livsmedel som möjliggör en globalt hållbar utveckling. Måltidsmiljön ska vara lugn och trivsam och vara anpassad till den verksamhet som bedrivs. Perder Skrivares skola (Gymnasieskolan) är ett av kommunens stora tillagningskök, med en produktion om cirka 2400 portioner/dag. Förutom produktion och servering till skolans elevrestauranger skickar vi även mat till 3 st skolor, samt 7 förskolor.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som kock i ett kreativt kök. Som ser utmaningen i att få ihop många maträtter utifrån ett hållbarhets tänk på ett bra sätt med ett gott resultat. Från hösten 2019 har vi frångått den vanlig serveringslinje och börjat med foodcourt. Det serveras tre maträtter plus soppa med hembakt bröd och ett imponerande salladsbord varje dag. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Matlagning från grunden - Specialkosthantering - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv och har en smittsam energi och inte backar för utmaningar. Du ser lösningar och är inte rädd för att ta tag i situationer. Du ska ha en god service- och ansvarskänsla. Vi har alltid service i fokus och det är viktigt att leverera en riktigt bra måltidsupplevelse. Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning Du bör ha mångårig erfarenhet HACCP utbildning Kunskaper i Word och Outlook. Körkort B Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Övrigt

Övrigt: Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-15

Referensnummer: A898025


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid100 %

Tillträde: eller enl överenskommelse


Upplysningar

Kerstin Eriksson, Enhetschef

Telefon: 0340-697176


Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter