Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nu söker vi ett vikarierande Ekonomibiträde /lokalvårdare till Bolmens förskola. Bolmens förskola består av tio avdelningar samt tillagningskök.


Arbetsuppgifter

På Bolmens förskola är våra gäster barn 1-5 år samt förskolans personal. Som Ekonomibiträde/ lokalvårdare arbetar du med lokalvård på morgonen från 06:00 och är under dagen även med i köket och ansvarar för disken på förskolan. Du arbetar i lag med två andra kollegor på lokalvården och i köket arbetar du även tillsammans med förskolans två kockar. Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. Samarbete, vilja och engagemang. Förekommande arbetsuppgifter: Lokalvård av förskolan lokaler Servering och disk Köra städmaskiner Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du bör ha erfarenhet som Ekonomibiträde / lokalvård och du skall vara flexibel. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-19

Referensnummer: A1057746


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-10-25

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Arbetstid från 06:00

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny Skansen,

Telefon: 0706697183


Anita Svensson, Koordinator/Enhetschef

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter