Sök

Personlig assistent


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till en flicka på 10 år med fler handikapp och stort omvårdnadsbehov. Du kommer bl a, att arbeta med personlig omvårdnad samt med kommunikationsträning. Arbetet kommer att utföras i hemmet tillsammans med familjen och kommer omfatta både dag, kväll och nattarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att jobba med barn. Utbildning är inget krav men det är en merit att ha undersköterska kompetens eller likvärdig utbildning. Stor vik kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda omvårdnads kunskaper och gärna erfarenhet att arbeta med barn med funktionshinder. Du bör ha en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor. Du ha god samarbetsförmåga och en positiv grundsyn. Dokumentation är en del av arbetet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Om du erbjuds anställning som personlig assistent är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder ikraft. Datavana och körkort krävs


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-10

Referensnummer: Varbergs Omsorg 42/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Löpande rekrytering.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Damir Hadrovic, Enhetschef

Telefon: 073-402 73 50


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter