varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sjuksköterska - särskilt boende Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bli en del av ett riktigt gott team och som känner att du kan bidra med kompetens, engagemang och glädje. Du är en del i teamet och samarbetar, i vardagen, utifrån de uppdrag teamet får in. Du behöver också kunna arbeta självständigt för att axla uppdrag som patientansvarig sjuksköterska. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, erbjuder dig som sjuksköterska ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg. Du arbetar huvudsakligen dagtid, enligt ett tioveckors-schema. Under de tio veckorna arbetar du två helger och tre kvällar. Placeringen innebär patientansvar för boende på särskilt boende i centralt i Varberg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha några års erfarenhet, med inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävsÖnskvärt om du har några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-22

Referensnummer: A933886


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-02-15

Tillträde: Enligt överenskommelse, men målsättningen är att du ska kunna vara på plats och få introduktion ca två veckor innan boendet startar upp i mars.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jesper Sjölund, enhetschef

Mobiltelefon: 0708- 254760


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter