varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Parkarbetare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Avdelningen drift- och anläggning är en avdelning på hamn-och gatuförvaltningen som arbetar med drift, skötsel och underhåll i enlighet med hamn- och gatunämndens ansvar vilket innefattar gator, vägar, andra trafikanläggningar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och flygplats. Vidare arbetar avdelningen med anläggning av nämndens investeringar och exploateringar i den del de genomförs i egen regi. Varberg växer och därmed också vårt uppdrag därför söker vi nu parkarbetare.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbeten inom grönytedrift- och underhåll såsom ogräsbekämpning, plantering, vattning, städning, motorsåg- och röjsågsarbete, nyanläggning, gatuunderhåll, reparationer av lekmaterial mm i parker, grönytor, gator, lekplatser, skolor och förskolor i Varbergs kommun. I tjänsten ingår maskinkörning såväl med små maskiner som med stora traktorer. Beredskap ingår vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel samt ha en framåtanda. Du är bra på att ta egna initiativ och vara nytänkande samt ha lätt för att arbeta i grupp. Arbetet kräver en god fysik. Intresse för maskinkörning och maskinvana, god växtkunskap och körkort för röjsåg och motorsåg är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap kring funktionskontroller och underhållsarbeten på lekplatser. Då vi även arbetar i trafikmiljö är utbildningen Arbete på väg meriterande. Körkort B är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-02-28

Referensnummer: A1005838


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Per-Anders Olsson, Enhetschef

Telefon: 076-607 74 73


Jenny Bergström, Avdelningschef

Telefon: 070-836 23 17


Mattias Nyman, Enhetschef

Telefon: 070-828 42 18


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-625 43 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter