Sök

Undersköterskor / Vårdbiträden till Östergårdens hemtjänstgrupp 2-3


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker undersköterskor och vårdbiträden till Östergårdens hemtjänstgrupp 2-3


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom hemtjänst omvårdnadsarbete i hemmet hos omsorgstagarna samt delegerade medicinska arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna är varierande där den huvudsakliga uppgiften att hjälpa våra kunder med insatser. Du besöker kunden i hemmet och är behjälplig med bland annat: omvårdnad och hygien, städ och tvått, måltider och inköp. Som medarbetare hos oss förväntas du samarbeta med kollegor genom det dagliga arbetet, vi strävar efter att teamkänsla ska genomsyra hela arbetsgruppen. Tjänsten innefattar arbetstider både dag-, kvälls- och helgtid. Arbete med kommunens datasystem är en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du tycker om att stå inför nya utmaningar och har förmågan att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du har god datavana. Körkort krävs.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-02-06

Referensnummer: Varbergs Omsorg 76/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Heltid, Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträdesdatum: 2023-01-16

Tillträde: Löpande rekrytering. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Maria Hall, Enhetschef

Telefon: 076-026 80 08


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter