Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker 3 personliga assistenter till en man med ALS.


Arbetsuppgifter

Vi söker personliga assistenter till en man i 60-års ålder. Mannen har ALS och därför söker vi personliga assistenter som kan bistå kunden i dennes vardag med det som personen själv inte klarar av utifrån sitt funktionshinder. I detta fall så kommer man bland annat att arbeta med diverse hjälpmedel så som CPAP. Sond och hostmaskin. Din arbetsmiljö är kundens hem, vilket innebär att du ges stort förtroende och visar hänsyn till kundens integritet. Du kommer bland annat att arbeta med att stärka individens inflytande och trygghet i sin egen vardag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat med ALS. Väldigt stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du som söker ska vara flexibel, lugn, lyhörd med gott bemötande och trygg. Eftersom du kommer att arbeta tillsammans men en kollega är det viktigt att du kan samarbeta, men också kunna ta egna initiativ. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-06-30

Referensnummer: Varbergs Omsorg 22/22


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgraden du önskar.

Tillträde: Enligt överenskommelse Vid alla tillsvidareanställningar kan provanställning komma att bli i sex månader.

Antal tjänster: 3


Upplysningar

Maja Curcic, Enhetschef

Telefon: 076-633 58 70


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal, expeditionen Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter