Sök

Barnskötare, Stenåsa förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Stenåsa är en förskola med fyra hemvister, Grön och Blå med barn i ålder 1-3 år, Gul och Lila med barn i ålder 3-6 år. På förskolan arbetar vi tillsammans för att erbjuda en spännande miljö både inom- och utomhus. Vårt mål är att varje barn ska utveckla tillit och tilltro till sin förmåga. Vi arbetar för att utveckla en verksamhet för alla barn. Våra ledord är trygghet, lärande och glädje. På Stenåsa lär vi tillsammans, av- och med varandra.


Arbetsuppgifter

Hos oss är barnen i centrum och vårt uppdrag är att ge varje barn grunden för ett livslångt lärande. Som barnskötare på Stenåsa arbetar du i par med en förskollärare. Du ingår också i ett storarbetslag tillsammans med ytterligare en barnskötare och förskollärare. Tillsammans med ditt arbetslag genomför du för planering, genomförande och utvärdering kopplat till förskolans utbildningsuppdrag i Lpfö18. Hos oss fyller alla pedagoger en viktig roll för utvecklingen av verksamheten. Vi arbetar med ett positivt, flexibelt och öppet förhållningssätt. Vi tror att du är nyfiken, lugn och brinner för att arbeta med barn. Du har förmåga att bygga trygga relationer, skapa lugn och bidra till att alla barn känner sig sedda. Vi arbetar för ett gott samarbete över hela förskolan och vi tror på att ta tillvara vara på varandras kompetenser och erfarenheter i arbetslagen. Vi har ett nära samarbete med Karlbergs förskola och har även nätverk med andra närliggande förskolor. Hos oss är det viktigt att alla får ta vara på och utveckla sin kompetens i ett kollegialt lärande. Alla behövs och alla är viktiga aktörer på vår förskola och i vårt förskole-team.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med NPF, Kunskaper i TAKK och bildstöd är meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-25

Referensnummer: A1155485


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Dessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-09-26

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Josefin Söderblom, Rektor

Telefon: 0766-10 75 17


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter