Sök

Förskollärare, Trönningenäs, Skeppet, Barnabro och Bläshammar förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Under hösten och vintern 2024 öppnas två nya förskolor i område Nordväst. Trönningenäs förskola och Bläshammar förskola. I de båda rektorsområdena ingår även Skeppets, Barnabro samt nuvarande Siers förskola.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du arbetar som utvecklingspedagog 60 %. Utöver utvecklingsuppdraget kan du arbeta upp till heltid i barngrupp. På sikt kan utvecklingsuppdraget utökas i takt med att förskolorna växer. Utvecklingsuppdraget innebär att du i tätt samarbete med rektor, specialpedagog och pedagoger kartlägger och iscensätter processer som gynnar förskolans utvecklings- och systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med rektor. Du är en erfaren förskollärare som är väl förankrad i våra styrdokument och ha en god vetenskaplig grund i teorier och forskning kopplat till praktiken. Du kommer bland annat att handleda pedagoger i olika processer både enskilt och i grupp. Du är en tydlig ledare som har förmåga att inta olika perspektiv. Tydlig kommunikation, ett relationellt förhållningssätt och intresse av ledarskap är viktiga delar för uppdraget.

Kvalifikationer

Du har förutom förskollärarutbildningen också annan relevant utbildning kring handledning och ledarskap. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-02-18

Referensnummer: C177597


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-08-12

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter