varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förskollärare, Vidhöge förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vidhöge förskola ligger centralt belägen i Veddige. Vi har nya fina lokaler, en utmanande förskolegård och nära till bl.a. bibliotek, naturen och diverse utflyktsmål. Vidhöge förskola har plats till 120 härliga barn och vi har organiserat oss i 3 hemvister med plats till ca 40 barn varje hemvist. Varje hemvist är sedan uppdelad i olika avdelningar. Är du en av de förskollärare vi söker? Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss, så tveka inte att söka! Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som förskollärare på Vidhöge förskola. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt, våra lärmiljöer och barns inflytande. För att säkerställa kvalitén arbetar vi systematiskt med barnhälsa och möter och stöttar barnen med stor nyfikenhet i ett relationellt perspektiv. Tillsammans tänker vi framåt, utveckling och vi vill och vågar utmana oss själva. Du som förskollärare är ansvarig och viktig i detta arbete. På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer som utvecklas och nyfiket möter sin omgivning. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med?

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa tillgängliga lärmiljöer och driva utveckla undervisningen. Alltid med barnens bästa för ögonen. Vi ser gärna att du är intresserad av följande delar, digitala verktyg, skapande, dans/drama, musik och/eller utomhuspedagogik. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Ange i din ansökan om du har körkort och tillgång till bil. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-16

Referensnummer: A1023032


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2021-08-06

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Rosemarie Lönnqvist Petersson, Rektor

Telefon: 0701-48 83 06


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter