Sök

Specialpedagog, Bolmen, Björnligan, Söderlyckan, Travarens förskolor


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du vara en del av en organisation med fokus på utveckling, där vi skapar möjligheter och förutsättningar med barnens bästa i fokus. Din bas finns hos ett rektorpar med tillhörande förskolor, vi arbetar i pedagogpar. Organisation består av ca; 70 st. pedagoger samt våra ca. 400 barn. Vi baserar undervisningen och utbildningen utifrån ett projekterande arbetssätt, vi utgår från det kompetenta barnet och i utbildningen där vi fångar det rhizomatiskt lärande - att allt som pågår påverkar varandra i olika mönster/system.


Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att administrera och hantera processer som ska främja barns utveckling samt vara ett stöd för medarbetare och rektor. Du ska kritiskt och självständigt kunna genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. Om du väljer att söka den här tjänsten, så väljer du att komma till lösningsorienterade organisationer som letar nya lösningar på hinder som dyker upp i vårt arbete. Vi letar ständigt nya infallsvinklar och allt med ett fokus, att skapa goda förutsättningar för medarbetare och barn att lyckas. Tillsammans med ledningsteamet och medarbetarna kommer du spela en viktig roll i vårt fortsatta arbete. Du kommer att ingå i ett nätverk för specialpedagoger verksamma inom förskolan som har regelbundna träffar.

Kvalifikationer

Specialpedagog utbildning med erfarenhet inom förskolans arbete. Vi uppskattar att du är självständig och samtidigt kan arbeta tillsammans med andra. Du vill skapa delaktighet och engagemang, är ansvarfull och på det sättet skapar tillit. Du är nyfiken och lösningsfokuserad Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30

Referensnummer: A1173910


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-01-09

Tillträde: Snarast.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

Christin Råström, Rektor

Telefon: +46730778286


Pia Ringborg Nilsson, Rektor

Telefon: 0709- 49 80 37


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter