Sök

Administrativ handläggare skola/förskola, Vidhöge Förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Administrativ handläggare för förskolan med samordnande ansvar. Vi söker nu en engagerad och kvalificerad administrativ handläggare till förskolan i Varbergs kommun. Du kommer att utgöra en viktig servicefunktion och arbeta med det administrativa stödet för förskolor och i nära samarbete med rektorer och övrig personal. Du kommer att arbeta med förskole-administration, administration av pedagogernas IT-verktyg, schemaläggning, personaladministrativa arbetsuppgifter, registrering och underhåll av uppgifter i personalsystemet. Samt löneadministration, ekonomi och fakturahantering. En daglig arbetsuppgift är att se över bemanning och att planera för bokning och beställning av vikarier. Din roll kommer även innebära ett samordnande ansvar för övriga administratörer. Du kommer i vissa ärende att vara länken mellan förvaltning, administratörer och rektorer och fungera som en ledande roll. Arbetsuppgifterna är av skiftande komplexitet och svårighetsgrad, vilket betyder att du kan förvänta dig att arbeta både med betydande utmaningar och med enkla rutinärenden. Du kan även förvänta dig att kunna göra inköp och ärenden samt ansvara för en trevlig och god miljö på expeditionen. Tjänsten som administrativ handläggare ligger på 80 % fördelad på 5 dagar. Din arbetsplats kommer till en början att vara på Vidhöge förskola i Veddige.

Kvalifikationer

Eftergymnasial examen inom personal och löneadministration. Du ska ha mycket god förmåga att arbeta med verksamhetsstödjande IT-system inom löne-, personal-, faktura- och elevhantering samt kunna formulera dig enkelt, klart och korrekt i skrift och tal. Du är en god organisatör och är noggrann i ditt arbete. Du är drivande och identifierar utvecklingsområden och tar initiativ till insatser för förändringar och förbättringar samt vågar utmana till utveckling och enkelhet utifrån uppkomna behov och krav. I ditt arbete utgår du från helheten, har god planeringsförmåga och optimerar din vardag för att ha god framförhållning och klarar av att hantera många uppgifter samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och strävar efter att vara tillgänglig och ge respons inom rimlig tid, ansvara för att tillhandahålla relevant dokumentation samt att hålla denna uppdaterad. Du tar ett ansvar för gemensamma arbetsuppgifter och utmaningar och har högt ställda mål på ditt eget arbete. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

En eventuell provanställning kommer att tillämpas. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-02

Referensnummer: A1157599


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upptill heltid.

Tillträdesdatum: 2022-10-17

Tillträde: eller snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Rosmarie Lönnqvist Petersson, Rektor

Telefon: 0701-488306


Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 0729-61 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter