Sök

Barnskötare, Pool för förskolorna i Åskloster, Limabacka, Stråvalla och Bua


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Västra delen av Team Norr består av förskolorna Åskloster, Applagården (Bua), Stråvalla och Limabacka. Tillsammans har förskolorna 15 avdelningar. Vi som arbetar här lägger stor vikt vid ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill arbeta för ett gott samarbete och ta vara på varandras kompetens och erfarenhet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i vikariepoolen inom västra delen av Team Norr i en vikariepool bestående av 8 pedagoger. Du arbetar på 15 olika avdelningar vid ordinarie personals frånvaro. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 60 % men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16: vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 85% betalas ut i lön. Arbetet sker enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på våra lärmiljöer, barnens lärprocesser samt en hållbar förskola.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig som gillar utmaningar! Tillsammans med oss kommer du vara med och leta efter nya infallsvinklar och ett nytt spännande sätt att möta barnen i deras frågor. Vi jobbar också för att ge dem utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 85% men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16:e vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 85% betalas ut i lön. Körkort och tillgång till bil är ett krav då förflyttning mellan förskolorna samma dag kan förekomma. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-04

Referensnummer: A916900


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning om 60% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Emma Torstensson, Förskolechef

Telefon: 076-8987040


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter