varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Idrottslärare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare gymnasieskola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram som kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa på enhet 3 på Peder Skrivares skola. Enhet 3 är en enhet innehållande följande yrkesprogram; BA, BF, EE, FT, IN och VF. Mentorskap för elever ingår i tjänsten liksom samarbete inom programarbetslag och ämneslag på enhetsnivå samt skolnivå. Du arbetar i arbetslag där kollegialt lärande och ett formativt arbetssätt bidrar i organisationen till att öka elevers måluppfyllelse. Det gemensamma arbetet präglas av samarbete och laganda, där alla bidrar aktivt för en god arbetsmiljö. Du bedriver undervisning i demokratisk form och förbereder eleverna för att aktivt delta i samhällslivet. Du arbetar för att varje elev når sin fulla potential och bidrar till att utveckla lärmiljöer som uppmuntrar elevers lärande, delaktighet och inflytande. Jobbet som lärare innebär att du planerar och bedriver undervisning. Samarbetet med dina arbetslagskollegor och ämneskollegor är av stor vikt för att utveckla undervisningen och möta elevernas behov. Som anställd får du kompetenshöjande insatser under läsåret. Innehållet och formen för kompetensutvecklingsinsatserna tar utgångspunkt i verksamhetsplan och identifierade behov som framkommit i det systematiska kvalitetsarbetet. På så sätt skapas likvärdighet, långsiktighet och hållbarhet för att nå prioriterade mål.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad lärare för gymnasieskolan i idrott och hälsa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa på gymnasienivå och gärna på yrkesprogram. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och lärarlegitimation. Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Rekryteringen till tjänsten kommer att hanteras löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-04

Referensnummer: A1225978


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 50%

Tillträdesdatum: 2023-08-10

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor

Telefon: 0733-845984


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-517378


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter