varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare till Bua nya Förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi söker nu Ekonomibiträde/Lokalvårdare till tillagningsköket Bua förskola beläget i Bua och är en utav Varbergs Kommuns nyaste förskola. Förskolan lagar även maten till närbelägen skola.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a; Viss matlagning och vara kocken behjälplig i det dagliga arbetet. Egenkontroll för kök Servering och disk Lokalvård på förskoleavdelning Hantera och köra städmaskiner Servicetänk med kunden i fokus Inköp via e-handel Proceedo

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Du bör ha vana från arbete i storkök eller likvärdigt Maskinvana samt kunskap om golvvård är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda IT-kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Övrigt: Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-22

Referensnummer: A1037129


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-10-25

Tillträde:

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Andreas Ålenius Täckholm, Enhetschef Kost och Städ

Telefon: 0340-69 71 75


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter