Sök

Måltidsbiträde/Lokalvårdare till Vidhögeskolan i Veddige


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Nu söker vi Måltidsbiträde/lokalvårdare till tillagningsköket på Vidhögeskolan i Veddige samt lokalvård på Vidhöge förskola som ligger i nära anslutning till skolan.


Arbetsuppgifter

Servera och bereda frukost, lunch och mellanmål Egenkontroll för städ och kök Servering och disk Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo) Lokalvård Hantera och köra städmaskiner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Du bör ha erfarenhet som Måltidsbiträde / Lokalvårdare och tycka om att arbeta i grupp. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana Semestertjänst Helg och kvälltjänstgöring kan förekomma vid sjukdom, sommarperioder och event. B Körkort är ett krav.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-12-17

Referensnummer: A1258699


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Cecilia Nilsson , Enhetschef

Telefon: 0729620276


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter