varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Personlig assistent


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till en kvinna i 50 års åldern. Som personlig assistent ska du bistå kunden i dennes vardag med det som personen själv inte klarar utifrån sitt funktionshinder. Vi arbetar bland annat efter kommunens kvalitetskriterier för att ge kvalitetssäkrad god vård och omsorg. Dokumentation är en del av arbetet. Anställning hos kunden är 50%. Övrig tid inom Varbergs Omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker är kvinna med vård och omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du är van vid hundar och intresserad av motion. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du bör ha en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor. Du har god samarbetsförmåga och en positiv grundsyn. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Datavana krävs. Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-16

Referensnummer: Varbergs Omsorg 28/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Tillträde snarast. Löpande rekrytering.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Fredrik Mattsson, Enhetschef

Telefon: 072-9751940


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter