Sök

Barnpedagog, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell skola mitt i centrum med Fritids och F-9.


Arbetsuppgifter

Delta i arbetet på Hagaskolans fritidshem och även kunna delta i klass på lektioner på skoltid samt vara aktiv rastvärd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, förskollärare eller som har fritidspedagogexamen alternativt barnpedagogexamen. Pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbetet i skola och fritidshem. Stor vikt vid personlig lämplighet. Vara flexibel och lyhörd gentemot kollegor, elever och föräldrar. Gärna erfarenheter inom NPF. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun strävar efter att erbjuda önskad sysselsättningsgrad. Det finns därför möjlighet att göra en intresseanmälan för högre sysselsättningsgrad än den annonserade. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-16

Referensnummer: A1053331


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträde: Tillträde snarast.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Lars-Gunnar Forslund, Chef Enhet Flerspråkighet

Telefon: 073-383 86 83


Susanne Bertelsen, Rektor

Telefon: +46766325697


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter