varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Timavlönad Administratör till Socialförvaltningens reception


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Om arbetsplatsen Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta i receptionen på Socialförvaltningens Uppdragsavdelning, Birger Svenssons väg 28 b. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation som hela tiden förändras och utvecklas och där alla har ett gemensamt ansvar för att arbetet bedrivs på ett effektivt och kreativt sätt. Receptionsarbetet ska i första hand rikta sig mot våra kunder men också medarbetare och enhetschefer på Uppdragsavdelningen. Du kommer i huvudsak att arbeta med receptionsarbete där kundfokus och ett gott bemötande är fokus. Viss posthantering förekommer samt att vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som just nu studerar eller har eftergymnasial utbildning inom administration och/eller service, socialt arbete eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har arbetat med receptionsarbete/kundkontakter tidigare. Vi ser kunskap om förvaltningens verksamhetssystem Procapita som meriterande. Arbetet kräver att Du är serviceinriktad, noggrann och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. Vi ser också att Du är positiv och prestigelös.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun är sedan 2015 en rökfri arbetsplats. Inför denna annonsering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-15

Referensnummer: A995265


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Beskrivning av omfattning: Vid behov

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning finns.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Anneli Westling, Enhetschef

Telefon: 0340-887 98


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter