Sök

Gymnasielärare för undervisning i idrott och hälsa på PS i Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsbefrämjande åtgärder, integrationsfrågor och utbildning på gymnasial och eftergymnasial nivå. Här skapar vi förutsättningar för det livslånga lärandet och möjligheter för individen att utvecklas, studera och nå egen försörjning. Vi bidrar också till ett livskraftigt näringsliv genom att tillvarata utvecklingsbehov i näringslivet och skapa projektsatsningar, nätverk och mötesplatser där utbildning och näringsliv kan mötas. Peder Skrivare skola (PS) erbjuder flertalet nationella gymnasieprogram samt gymnasiesärskola. De nationella gymnasieprogrammen kan kombineras med utvecklande utbildning inom idrott, Ung Företagsamhet, Teknikcollege, Motorbranchscollege eller Vård och Omsorgscollege. Kunskap, Kreativitet och Mångfald är viktiga begrepp för oss och präglar vårt synsätt. Vårt samarbete med näringslivet är väletablerat och vi lovar dig en förstklassig arbetsplats! PS har drygt 1900 elever och 240 personal. Det är bra sammanhållning och låg personalomsättning. Det är en skola i framkant som kommer att fortsätta växa. Vill du vara med på resan?


Arbetsuppgifter

Vi söker en gymnasielärare för undervisning i ämnet Idrott- och hälsa främst på några av våra yrkesutbildningar på enhet 3. Jobbet som lärare hos oss innebär att du, tillsammans med dina kollegor, planerar och bedriver undervisning. Samarbetet med dina arbetslagskollegor och ämneskollegor är av stor vikt för att utveckla undervisningen och möta elevernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare inom idrott och hälsa. Som lärare vill vi att du har god förmåga att skapa goda relationer med såväl ungdomarna som du undervisar som kollegor och externa kontakter. Du är nyfiken till din natur och strävar efter att utveckla din undervisning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor, allt för att bidra till smartare och effektivare undervisning. Engagemang, ansvar, inkludering och kreativitet är ledord som är viktiga för dig och de syns i dina handlingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-05

Referensnummer: A1155315


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 60%

Tillträdesdatum: 2023-01-10

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristina Bäckman, Rektor

Telefon: 0733-845984


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet


Lärarnas Riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter